بازار فروش اسانس گلاب درصدی

گل محمدی یا گل سرخ گیاهی با بوته ای نسبتاً کوتاه با خار های کوچک است که از آن در صنایع غذایی،دارو سازی،عطر سازی و غیره استفاده های فراوان می شود در ادامه این مقاله به مبحث مهم و ارزشمند اسانس گلاب درصدی که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است می پردازیم 

بازار فروش اسانس گلاب درصدی

ترکیبات عمده اسانس گلاب

ترکیبات عمده اسانس گلابدر جهان هزاران نوع گل رز داریم اما تعداد محدودی از آنها می تواند پاسخگوی نیاز صنعت عطر سازی از نظر اسانس مرغوب باشد

شاید برایتان جالب باشد بدانید که اسانس چیست؟

در شهر های مختلف ایران مانند کاشان،میمند استان فارس و غیره هرساله مقدار زیادی گل محمدی با کیفیت تولید می شود بسته به شرایط آب و هوایی در بهار از ابتدای اردیبهشت تا اواسط خرداد گل چین ها ( کارگران) در مزارع شروع به برداشت گل می کنند چیدن گل ها آداب مخصوص به خود را دارد طوری که گلها بایستی صبح ها تا قبل از ساعت 9 چیده و انباشته شوند چون در آن ساعت گلها رطوبت دارد(شبنم) و عصاره و اسانس بیشتری دارد هر چقدر هوا گرم تر شود گلبرگ های آن خشک تر می شود و از نظر دارا بودن اسانس ضعیف و نامرغوب می شود

بعد از آن بصورت سنتی یا صنعتی تولید اسانس گلاب از گل محمدی شروع می شود و همچنین مقدار قابل توجهی از آن را برای درست کردن انواع مربا و دمنوش و غیره استفاده می کنند اما عمده ای استفاده از گل محمدی به بخش گلاب گیری و تولید اسانس مربوط می شود

 

روش گلاب گیری و اسانس گیری:

در تولید اسانس گلاب از سایر قسمت های گل استفاده می شود اسانس گیری با استفاده از روش تقطیر یا جدا سازی انجام می شود به این شکل که در روش سنتی گلبرگ ها را در دیگ های مسی می ریزند و مقداری آب به اندازه ای که تا سطح گل را بپوشاند اضافه می کنند سپس با استفاده از لوله های فشار و قرار دادن ظرف مخصوصی در سمت دیگر دیگ جدا سازی یا تقطیر در چند نوبت انجام می شود و در ظرف دوم تشکل دو لایه اسانس در قسمت بالا که به رنگ زرد یا سبز روشن و گلاب در قسمت پایین را می دهد 

اسانس گیری جزء موارد فنی و تخصصی است که بایستی با تجربه ای کافی این کار را انجام دهید و گرنه زحمتتان به هدر می رود 

اسانس گل محمدی یکی از بهترین نوع اسانس ها در دنیا در صنعت عطر سازی است که به آن ملکه گل ها و ملکه عطر ها می گویند خاصیت های شگفت انگیز این گیاه امروزه باعث داغی بازار اسانس گلاب در داخل و خارج از کشور شده است 

 

میزان استخراج اسانس از 100 کیلو گل

میزان استخراج اسانس از 100 کیلو گل از دلایل گران بودن قیمت عطر گل محمدی می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • سختی تهیه آن 
  • استفاده از میزان زیاد گل برای تولید آن

طبق گزارش رسمی که در فضای اینترنت منتشر شده و طبق تجربیات از مرغوب ترین گل محمدی به میزان هر یک تن مقدار 100 تا 120 گرم در روش سنتی و 200 تا 250 گرم در روش صنعتی اسانس گل تولید می شود که ارزش اقتصادی بسیار بالای دارد  

تولید مرغوبترین اسانس گلاب در ایران

تولید مرغوبترین اسانس گلاب در ایرانگل محمدی در کشور های مختلف تولید و عرضه می شود کشور ایران به لحاظ دارا بودن شرایط آب و هوای چهار فصل و خاک حاصلخیز و تجربه ای گران بها در تولید گل محمدی  هر ساله مقدار زیادی گلاب و اسانس تولید و عرضه می کند که قسمتی از آن صادرات و بخشی دیگر وارد بازار های داخلی و تزریق به بخش های مختلف دارو سازی عطر سازی و غیره می شود

فروش اسانس گلاب امروزه به یک بیزینس پرسود در بین فروشندگان تبدیل شده است و هر روز شاهد رنگ آمیزی های مختلف این محصول با تبلیغات متنوع در فضای اینترنت هستم

ما در مجموعه گل رزان با سال ها تجربه در خرید و فروش گل محمدی و عصاره های آن در کنار شما در جهت خرید محصولات مرغوب و با کیفیت و با قیمت های بسیار مناسب هستیم

جهت اطلاع از قیمت های روز این محصول و دریافت مشاوره می توانید از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با ما تماس بگیرید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما