بازار خرید اسانس گلاب خوراکی

اسانس گلاب خوراکی یک از بهترین طعم دهنده های اسانس می باشد.اسانس گلاب از گل های محمدی استخراج می شود ایران یکی از منابع مهم فروش بین المللی این اسانس در دنیا می باشد.گلاب از دوران قدیم یکی از محبوب ترین عرقیات بوده است.بزرگترین تولید کننده گلاب در ایران را می توان شهر کاشان دانست که از گل محمدی های مرغوب استفاده می شود.بطور کلی گلاب از مخلوط گلبرگ های گل محمدی و آب درست می شود.هر چه نسبت گل محمدی در این ترکیب بیشتر باشد.گلاب بدست آمده مرغوب تر است.در واقع از تخمیر آب دیگ در حال جوش بدست می آید.

بازار خرید اسانس گلاب خوراکی

ترکیبات شیمیایی اسانس گلاب

ترکیبات شیمیایی اسانس گلاب

گلاب از فرآورده اصلی گل محمدی است که در شهر کاشان قدمتش طولانی است. گلاب
تولید شده هم مصرف خوراکی دارد هم مصرف صنعتی. کیفیت گلاب حاصل به میزان اسانس و
ترکیبات آن دارد.این ترکیبات روغن های اسانسی هستند که انواع مختلفی چون
هیدروکربنه و ترینهای اکسیژن می باشند. این روغن های از بخش های مختلف گل گرفته می
شوند و در حرارت با ترکیب با اسانس مخلوط می شوند.

از ترکیبات
شیمیایی موجود در اسانس گلاب می توان به موارد زیر می
باشد:ایکوزان، تترا دکانال، هگزادکانول، ژرانیول، کادنین که بر کیفیت گلاب اثر می
گذارند. یعنی بسته به درصد این ترکیبات شیمیایی در اسانس گلاب میزان مرغوب بودن نیز
تغییر می نماید.

کابرد اسانس خوراکی گلاب

کابرد اسانس خوراکی گلاب

به
دلیل شرایط اقلیمی خوبی که کشور ما دارد، محیط مناسبی برای کشت گل محمدی فراهم
هست. گل محمدی در کشورهایی چون ایران، ترکیه، اسپانیا، ایتالیا تولید می شوند و به دیگر کشورها صادر می شود. برای
استخراج گلاب گل محمدی دو
ترکیب را در یک دیگ مسی
می ریزند. و درب آن را می گذراند. در واقع مثل یک زودپز عمل می نماید. با تعبیه یک
سوراخ که لوله از دیگ عبور می کند بخارهای حاصل از تقطیر پس از عبور از لوله وارد
ظرف دیگر می شود. زمان روش سنتی حدود 7ساعت می باشد. اما در روش صنعتی از ماشین آلات
صنعتی بزرگی استفاده می شود که از بین گل محمدی و آب ،بخار آب عبور می دهند. روش
صنعتی به گونه ای پاستوریزه تر و استانداردتر می باشد.و زمان گلاب گیری آن کمتر از روش سنتی است.

گلاب مرغوب باید زلال باشد و بدون ذرات خارجی
باشد. مزه آن به سمت تلخی می رود و بوی گل محمدی می دهد. گلاب قبل از ارسال به بازار
باید از لحاظ میکروبی و پاستوریزه بودن بررسی شود. طبیعت گلاب گرم است. و به صورت
خوراکی، در شیرینی جات، شربت ها و لوازم دارویی و آرایشی استفاده می شود. در طب سنتی
از گلاب و نبات برای درمان دل درد استفاده می شود. حتی بوییدن اسانس گلاب برای
تقویت سیستم عصبی و قلبی بدن مفید می باشد.اسانس گلاب در عطرسازی نیز کاربرد بسیاری دارد.

نمایندگی فروش اسانس گلاب خوراکی

نمایندگی فروش اسانس گلاب خوراکیبهتر است فروش اسانس گلاب در مناطق نزدیک تولیدکنندگان باشد تا هزینه حمل و نقل کاهش یابد در واقع می توان در آن مناطق فروش عمده را راه اندازی کرد. سپس در شهرهای دیگر کشور نمایندگی اسانس گلاب را راه اندازی نمود. برای اینکه هزینه بازاریابی کاهش یابد نمایندگی ها باید به بازار هدف نزدیک باشند. همچنین برای کاهش قیمت تمام شده باید برنامه ریزی درستی صورت گیرد. با توجه به کشش بازار بین المللی تاسیس شرکت های چند ملیتی نیز از اهمیت خاصی برخوردار است.خرید اسانس خوراکی باید از مراکز معتبر باشد چراکه متاسفانه اسانس های تقلبی چینی نیز در بازار یافت می شوند.

قیمت اسانس را مرغوبت آن تعیین می کند و مرغوبت آن به میزان گل محمدی در حجم آب بکار رفته می باشد.نوعی از گلاب که گلاب دو آتیشه گفته می شود بسیار تلخ می باشد و کاربرد خاصی دارد.این گلاب از ترکیب گلاب به جای آب و گل محمدی بدست می آید.گلاب سنگین یا همان گلاب ممتاز قیمت بیشتری نسبت به مدل های دیگر دارد چون کیفیت آن نسبت به سایر اسانس ها بهتر می باشد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما